Pagina wordt ingeladen ...

1
Vragen of informatie? +32 9 225 50 45
Omega Seamaster Planet Ocean

Horloge specificaties

OMEGA Seamaster Planet ocean 45mm

Referentie215.92.46.22.01.002

Gangreserve60 uur

CaliberOMEGA 8906

Garantie5 jaar

Waterdichtheid60 bar (600 meter)

MovementAutomatic

Diameter45mm

MateriaalKeramiek

GlasSaffierglas

Horloge omschrijving

Over de OMEGA Seamaster Planet ocean 45mm

Het referentienummer van dit OMEGA horloge is 215.92.46.22.01.002

OMEGA verkent de donkere kant van de oceaan en heeft haar expertise op het gebied van keramiek ontwikkeld om de Seamaster Planet Ocean ‘Deep Black’ te produceren. Dit opmerkelijke uurwerk van 45,5 mm is de combinatie van een GMT-model en een duikhorloge. De toevoeging van blauw vertegenwoordigt de laatste kleur die je in de oceaan zult zien op een diepte van ongeveer 275 meter.

De matte behuizing is vervaardigd uit één blok keramiek en voor het eerst is rubber gemengd met keramiek om een ??unieke unidirectionele rand te creëren. Deze kleurrijke innovatie is gedurende de eerste 15 minuten te zien, terwijl Liquidmetal™ de rest van de duikschaal voltooit. Er zijn ook blauwe rubberen injecties gebruikt om het OMEGA-logo op de kroon en het helium-ontsnappingsventiel-symbool te kleuren.

Op de zwarte keramische wijzerplaat is een GMT-ring toegevoegd, evenals blauwe Arabische cijfers en geborstelde wijzers en indexen die zijn vervaardigd uit 18K witgoud met een witte Super-LumiNova-coating. Nog een primeur: OMEGA heeft een georiënteerde achterkant van de kast gemaakt, zodat de gegraveerde tekst mooi op zijn plaats blijft zitten. Dit is bereikt door OMEGA's nieuwe en gepatenteerde keramische Naiad Lock.

Andere kenmerken zijn onder meer een alveoolpatroon op de vastgeschroefde achterkant van de kast en een zwarte rubberen band met blauwe stiksels en een antibacteriële behandeling. De Planet Ocean “Deep Black” is waterbestendig tot 60 bar en wordt aangedreven door het OMEGA Master Chronometer-kaliber 8906. Om de Master Chronometer-status te bereiken, heeft hij de 8 strenge tests van METAS (het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie) doorstaan.

Juwelier Vanhoutteghem is officiële dealer van OMEGA.
Moonwatchomegagentvanhoutteghem.png

Over het merk

OMEGA

Innovative watchmaking

OMEGA maakt mechanische horloges met exclusieve designs. Het merk is bekend van de volgende collecties: Constellation, Seamaster, Speedmaster, De ville. OMEGA is ook bekend van de Olympische tijdmeting, waarmee het merk aangeeft dat het precisie en excellentie hoog in het vaandel staan.

Het Zwitserse merk mag zich officieel manufactuur noemen. Alle onderdelen van een OMEGA-horloge worden namelijk in eigen huis gemaakt. Niet alleen dit gegeven maakt het merk speciaal; OMEGA heeft sinds de oprichting in 1848 veel ontwikkelingen doorgemaakt die het horlogemerk wereldfaam opleverden. De OMEGA-horloges worden gedragen bij ruimtemissies, het merk draagt zorg voor de officiële tijdsmeting bij de Olympische Spelen en sinds GoldenEye draagt ’s werelds beroemdste spion een Seamaster Diver om zijn pols.

Het gepatenteerde unieke uurwerk ‘co-axial échappement’ behoeft haast geen onderhoud en zit inmiddels in bijna elk mechanisch horlogemodel van de Omega collectie. Het Zwitserse horlogemerk is een van de eerste die een waterdicht horloge op de markt bracht. 

 

Meer seamaster van het merk OMEGA